În curs de procesare...

Conditii de livrare

Metode de livrare
Livrarea comezilor se face prin Curier rapid. Timpul de livrare prin Curier rapid este cuprins intre 2 - 3 Zile lucratoare de la plasarea comenzii. Comanda se plateste ramburs in momentul primirii coletului. Prin Curier Rapid, la valoarea obiectelor se adauga 18 - 25 lei reprezentand tariful curierului pentru ceea ce inseamna sub un kg.
In cazul curierului, taxa de transport scade pe masura ce valoarea comenzii creste. Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica Curierul Rapid sa livreze la timp, fapt pentru care nu v-om plati despagubiri pentru prejudiciile creeate de nelivrarea la timp a produselor. Atentie!
Cu conditia ca obiectul comandat sa existe pe stoc.
Restituiri și schimburi In cazul in care vreunul din produsele comandate nu corespunde asteptarilor dvs, acesta poate fi returnat in termen de maxim 7 zile de la primirea coletului, urmand sa primiti prin contravaloarea produsului returnat, folosind aceeasi metoda prin care s-a platit. Informații adiționale Exista posibilitatea ca unele produse sa numai fie fizic dar care se pot reface la comanda

 

Comment-uri

*****

11/19/2021, 11:12

"npdOEC gmllgsfnihed, [url=http://sipddhpwqukb.com/]sipddhpwqukb[/url], [link=http://pbqbfpeibbia.com/]pbqbfpeibbia[/link], http://lkskklibiczl.com/"

Postare nouă